• DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI ?
    Pentru că oferim o gamă largă de servicii, atât companiilor, cât și persoanelor fizice de oriunde.
    Pentru că proiectele pe care le executăm sunt personalizate 100% în funcție de nevoile tale.
    Pentru că avem întotdeauna soluția potrivită pentru tine și îți oferim gratuit consultanță.
    Pentru că avem cele mai bune prețuri, dar și promoții speciale.
  • TE-AM CONVINS DEJA ?

  

 

 CINE SUNTEM ?

Inarmați cu experiență și cele mai noi tehnici de web design, web development și graphic design, oferim servicii complete, fiind recunoscuți pentru rezultate. Oferim soluții adaptate nevoilor tale, indiferent de nivelul companiei, domeniul de activitate sau buget.
Daca visezi de mult timp la site-ul perfect, ai ajuns în locul potrivit !
Încă de la primul proiect realizat, ne-am dedicat soluționării tuturor cerintelor impuse de clienții noștri. Cu fiecare proiect dus la bun sfârșit, încercăm să ne autodepășim.

 

MOD DE LUCRU PROFESIONIST

În mediul online, clienții și vizitatotii unui site au nevoie de informație rapidă și simplă. Dacă omiți aceste aspecte, nu poți avea garanția ca vizitatorii site-ului să iși dorească revenirea. ALTFEL MEDIA creaza site-uri profesionale, ușor de citit, ușor de navigat, optimizate pentru orice tip de device (desktop pc, laptop, tabletă, telefon mobil), personalizate pentru tine și afacerea ta.
De asemenea, pentru orice proiect, oferim gratuit consultanță în ceea ce priveste conținutul, deignul, alegerea numelui de dimeniu și al pachetului potrivit de găzduire web.

 

 
AI ÎNTREBĂRI ? AVEM SOLUȚII !

 

SERVICII COMPLETE
Majoritatea clienților care iși doresc un site web au nevoie de servicii adiacente, cum ar fi înregistrarea domeniului, alegerea pachetului de gazduire web potrivit, promovare, consultanță sau mentenanță după finalizarea proiectului.

ECHIPĂ TÂNĂRĂ ȘI PASIONATĂ
Punem suflet în fiecare proiect, fiind în permanență la zi cu cele mai noi tendinte în domeniul web design-ului, optimizării web și graficii. Scopul nostru principal este construirea unui portofoliu solid și variat.

PREȚURI ACCESIBILE ORICUI
Punem accent pe procesul de creație, menținând costurile la un nivel scazut. Astfel, ne asigurăm că nu vom face niciodată rabat de la calitate. Deoarece fiecare proiect este special și totodată diferit, prețul final se va calcula numai după stabilirea tuturor detaliilor tehnice.

SUPPORT 24/24H
Suntem disponibili la orice oră telefonic, prin e-mail sau prin intermediul rețelelor de socializare, asigurând toturor clientilor noștri un serviciu de asistență rapid și profesionist.


UN SITE ORIGINAL ESTE MODALITATEA PRIN CARE ORICINE POATE DEVENI VIZIBIL ÎN MEDIUL ONLINE

Este important pentru afacerea ta ca site-ul pe care îl deții să fie unul profesionist, ca imaginea ta să strălucească atât în fața concurenței, cât și a clienților. Noi îți oferim servicii de calitate superioară, prin realizarea de site-uri web, împreună cu un pachet personalizat de elemente grafice, totul la cel mai bun preț. Fiecare proiect căruia îi dam viață beneficiază de propriul panou de administrare, optimizare pentru toate dospozitivele mobile și logo design. În plus, dacă nu ai timp să îți administrezi site-ul, o facem tot noi, contra unui preț care să reflecte corect acest serviciu.

 

PE LÂNGĂ WEB DESIGN, MAI FACEM ȘI ALTE LUCRURI LA FEL DE INTERESANTE, CUM AR FI:

Prelucrare foto (redimensionare, reglare tonalități/luminozitate/contrast, diverse corecturi, aplicare watermark, etc.)
Prelucrare video (redimensionare, tăiere/lipire, aplicare watermark, etc.)
Prelucrare audio (taiere/lipire, creare spoturi, controlul volumului, aplicare efecte speciale.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.